luni, 5 ianuarie 2009

fumatul chiar este singura ta neplacere?

ma tot uit siderata la o reclama in care mihaela radulescu in chilotei rosii te intreaba daca fumatul este singura ta placere. singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa tragi o tigara in timp ce savurezi poza. eu nu fumez...as fuma pentru ca fumatul m-ar face sa mananc mai putin, fumatul ma va face sa fiu mai sociabila, sa iau pauze mai dese. de exemplu cand nu stii sa dansezi cel mai aiurea e ca nu stii ce sa faci cu mainile, dar daca iti aprinzi o tigara poti sa constriesti intreg dansul in jurul ei, un pahar se varsa. la o petrecere unde nu cunosti pe nimeni o tigara te salveaza, deja ai un companion, deja nu mai esti stinghera, esti interesanta. e ca si cum ai manca seminte, dar daca mancatul de seminte e un gest facut in intimitate, de fumat poti fuma in public si sa-ti ordonezi frumos fiecare gand dupa culori. daca e sa ma gandesc sincer, fumatul nu e singura placere a nimanui, dar e mai putin nociv ca cipsurile, cocacola, ciocolata, cartofii prajiti. asa ca, daca fumatul este una din placerile tale, fa in asa fel incat sa ramana o placere. Mihaela vinde doar promisiuni ambalate-n rosu

3 comentarii:

Blogger Adrian Manolache a spus...

chiar si eu ma intrebam ...s-a lasat cineva de fumat in urma acestei campanii..cred cu convingere ca nici una...ci dimpotriva s-au mai apucat:D

have a nice day!

5 ianuarie 2009 la 06:05  
Blogger Mihaela Chelaru a spus...

interesanta insemnare:). imi place!
Subscriu la ce a zis Adrian, nu cred ca toata nebunia asta de campania a avut vreun efect asupra fumatorilor...desi ea a fost nobila in felul ei.

5 ianuarie 2009 la 08:11  
Blogger Ioana.Murariu a spus...

dana spunea: offf esti asa dragalasa ca sa te acoperi de fumul de tigara... si sincer poti arata la fel de bine...chiar mai bine...in chilotei rosii ...si crede-ma.... nu ai mai avea timp de tigara.... daca ai purta chiloteii rosii prin fata prietenului;)) si nu pe facultatea de chimie in tudor....!!
cu toate ca suna bine ...sa fii fantezia tuturor studentilor...dar...
eu am fumat cu oana 7 ani (cred) ... cel mai naspa e ... sa iti miroase parul, gura, hainele, mainile, prietenii a tigara... e groaznic ... nu mai bine dansezi singurica.... si pe ringul de dans iti concentrezi toata atentia pe prietenul tau ...ca ajungand acasa...sa poti purta chiloteii doar 2 minute;))??? sper ca te-am convins ca in loc de banii aruncati pe tigari..mai bine pe chilotei:D care oricum vor fi aruncati ....;))

5 ianuarie 2009 la 08:25  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire